Каса на підприємстві: як організувати

Коли здійснюєте розрахунки готівкою, організуйте касу. Підкажемо, як її облаштувати, організувати роботу касира та встановити касову дисципліну, ліміт каси й порядок оприбуткування готівки. Зорієнтуємо, яких обмежень дотримувати, за якою процедурою здавати виручку, як працювати з касовими документами. І наостанок застережемо від чинних санкцій

Тетяна Нижник
керівник видавничої групи «Головбух-Держзакупівлі»
Віктор Онищенко
експерт з обліку та оподаткування, канд. екон. наук, Чернігів
Оксана Шарова
керівник групи експертної підтримки з обліку та оподаткування

Щоб прочитати публікацію, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його — зареєструйтеся та отримайте демодоступ