Ваш ліміт для скачування в режимі демодоступу вичерпано. Передплатіть доступ, щоб продовжити

Сервіси Експертус Головбух, які полегшать вам роботу

Редакція Експертус Головбух

Експертус Головбух — це багатофункціональний ресурс для бухгалтера. Адже окрім завжди актуальних роз’яснень та рішень для робочих ситуацій, у Системі ви маєте доступ до баз нормативки і форм документів зі зразками заповнення, можете відстежувати новини, переглядати експертні відео та вебінари, читати професійні журнали, перевіряти контрагентів, користуватися довідниками, калькуляторами та навігаторами, консультуватися з Онлайн-помічником. Тобто отримувати все необхідне для роботи.

Усі ці можливості з’явилися не одразу. Редакція напрацьовувала їх роками і продовжує розвивати Систему. Постійно додаємо нові консультації, нормативку і зразки документів, створюємо нові сервіси. Вдосконалюємо пошук, регулярно оновлюємо довідники та навігатори.

Порада

Використовуйте весь функціонал електронної системи «Експертус Головбух»

А якщо не знайомі з якимись сервісами — тримайте підказки

Що порахує за вас Система

Хочете прикинути, якою є сума заборгованості з врахуванням індексу інфляції за певний період? Скільки доведеться сплатити штрафу «в разі чого»? Потрібно порахувати кількість календарних днів у періоді? Не питання! Дату виходу з відпустки? Теж є рішення!

У розділі «Сервіси» є ціла добірка калькуляторів, які швидко розрахують для вас індексацію зарплати, дні щорічної відпустки, амортизацію тощо. Наші автоматичні розраховувачі серйозно зекономлять ваш час і позбавлять від помилок як у логіці, яка часом буває складною, так і в математичних розрахунках.

Щоб скористатися, оберіть потрібний, введіть дані та натисніть «Розрахувати». Для прикладу покажемо, як працює калькулятор переоцінки основних засобів.

Розділ із калькуляторами теж актуалізуємо, додаємо нові.

Порада

Надсилайте редакції свої побажання — які калькулятори вам ще потрібні для роботи

Чим допоможуть навігатори

Навігатори підкажуть, як самостійно класифікувати (кодувати) товари та послуги, допоможуть знайти правильні назву і код професії для Податкового розрахунку або штатного розпису, а також без зайвих зусиль дати відповіді на запитання колег про зарплату, відпускні, лікарняні, підзвітні тощо.

Спробуємо сервіс, який підбере відповіді на запитання про зарплату, відпускні, лікарняні, з якими працівники звертаються до бухгалтера майже щодня.

Приємної та плідної роботи з Експертус Головбух!