Ваш ліміт для скачування в режимі демодоступу вичерпано. Передплатіть доступ, щоб продовжити

Експертус Головбух: хто працює над наповненням та оновленням Системи

Редакція Експертус Головбух

Вперше систему «Експертус Головбух» користувачі побачили 08 вересня 2013 року. Більшість нинішніх працівників редакції не застали тих часів, але посприяли розквіту Системи. Відтак суху нормативку замінили живі експертні роз’яснення. Система оздобилася новим дизайном, поповнилася зручним функціоналом та корисними фішками.

Електронна система «Експертус Головбух» стала надійною професійною підтримкою не лише для бухгалтера, а й для керівника, кадровика, юриста, менеджера... Продовжуємо її удосконалювати для вас. Але сьогодні згадаємо, з чого все починалося. Історії старожилів допоможуть зазирнути за лаштунки життя редакції.

Наталія Лисенко,
ідейний натхненник Системи та майстер слова

До нових горизонтів та нових вершин

Сьогодні експертно-правова система як помічник професіонала у всіх його робочих ситуаціях — уже звично, зручно й зрозуміло всім, хто нею користувався. А я пам’ятаю, як ми починали створювали найпершу таку професійну платформу. Спочатку наповнювали її коментарями до Податкового кодексу. Потім поступово зрозуміли, що тут мають бути не просто коментарі, а робочі ситуації з рішеннями від експертів. Кожен свій крок щодо розвитку системи шукали разом з користувачами. Тому продукт наповнювався роз’ясненнями, покроковими інструкціями, пам’ятками, прикладами проводок та іншими бухгалтерськими документами, потрібними «під рукою» довідниками та зручними сервісами. Ставав тим надійним помічником, який так цінують і люблять наші користувачі.

Незмінна господиня усього неоціненного багатства Експертус Головбух — Наталія Васильченко, головний редактор системи. Небайдужа, розумна, прониклива, завжди готова захищати інтереси користувачів і забезпечити їх усіма необхідними в роботі матеріалами, Наталка і авторів залучила до системи так само залюблених у свою справу, компетентних, готових допомогти у найскладніших ситуаціях. А ще згуртувала чудову редакцію.

Головне, що ті, хто працює над розвитком системи, скільки нового й корисного не зробили б, завжди бачать нові горизонту і прагнуть нових вершин. Можу тільки побажати їм успіху. І Перемоги!

У постійному вирі змін та викликів

Моє знайомство з «Експертус Головбух» почалося всередині 2012 року. На той час це був проєкт, який готували до запуску. Спочатку Система налічувала близько 100 передплатників, мала назву «Expertus: Податки» та іншу структуру, кольорову гаму. Із 2013 по 2022 рік продукт пережив низку редизайнів, кожен з яких покращував вигляд Системи, її функціональність, зручність для користувачів.

Коли керівництво запропонувало очолити продукт, спочатку сумнівалася, чи потягну. Але ризикнула… І понеслося. Розвиток Системи став рушієм і мого зростання як особистості та як професіонала. Вважаю Експертус Головбух своїм дітищем і поводжуся щодо нього іноді як шалена мамця :)

Розвивати, утримувати в актуальному стані та просувати таку складну та наповнену Систему, зізнаюся, складно. Але в мене є потужна підтримка. Над нею працюють досвідчені редактори, висококласні експерти, віртуозні менеджери, креативні маркетологи та винахідливі айтішники. Всі зусилля варті того, адже Експертус Головбух корисний для вас, наші любі передплатники.

Завдання нашої великої команди — полегшити вам роботу, убезпечити від помилок. І ми щиро радіємо, коли з нашою допомогою ви легко долаєте всі труднощі в роботі! Й при цьому маєте змогу приділити вільний час собі та своїй родині.

Ваші перемоги та теплі відгуки надихають нас. З вами ми стаємо кращими. І не бажаємо зупинятися в цьому!

Наталія Васильченко,
головний редактор системи «Експертус Головбух»

Щодня редакція системи «Експертус Головбух» трудиться, щоб ви вчасно отримували важливі роз’яснення для роботи. Часто працюємо віддалено, але періодично збираємося в офісі. Адже правильно трактувати законодавство ― непросте завдання. Тож застосовуємо колективний розум.

Познайомимося ближче.

Ось наші консультанти відповідають на ваші запитання з Онлайн-помічника:

У спеціальній кімнаті колеги лаштують техніку для трансляції. Експерт на місці, готується проводити вебінар.

Ще покажемо царство наших менеджерів. Ви телефонуєте їм, щоб уточнити якусь інформацію, а вони  —  вам, щоб повідомити про важливі новинки Системи чи вигідні умови передплати. Окрема служба техпідтримки допомагає уладнати проблеми з доступом, збоями тощо.

Ця презентація допоможе ще ближче познайомитися з працівниками, які створюють, наповнюють, розвивають і просувають Систему.

Порада

Щоб прочитати цікаві факти про людину, наводьте курсор на плюсик

Щоб переглянути інформацію про всіх, хто працює із Системою, гортайте презентацію за допомогою стрілочок

Декого ви не побачили у наших відео та презентації. Це Олег Січ та Андрій Дуднік. Наразі вони захищають Україну у лавах ЗСУ. Сподіваємося, наші Герої якнайшвидше повернуться до нас неушкоджені та з Перемогою! І тоді згадаємо добрі старі часи та влаштуємо спільні посиденьки :)

Ну як вам наша невеличка розповідь? Пишіть у коментарях і запитуйте, що ще ви хотіли б дізнатися про роботу редакції. І до зустрічі в Експертус Головбух